Telefonische leadgeneratie

Wij zorgen voor kwalitatieve leads, jij voor de omzet

Specialist in telefonische leadgeneratie

Bij NLmatch zijn we gespecialiseerd in telefonische b2b leadgeneratie. Door middel van telefonische acquisitie benaderen we potentiële klanten om hen te interesseren voor jouw diensten/producten. We genereren waardevolle afspraken voor jouw accountmanagers die jouw kansen op (new) business verhogen. We verrijken je database met waardevolle informatie die je kunt gebruiken voor vervolggesprekken en online campagnes. Dankzij onze jarenlange ervaring maken we kwalitatief hoogwaardige afspraken, waar jij op jouw beurt omzet uit kunt halen!

Vast personeel

Vast personeel

Wij werken met kwalitatief geschoolde telemarketing medewerkers.

Headset regular wit

Ruime ervaring

Met onze ruime ervaring zijn wij de B2B telemarketing specialist sinds 2004.

Continu bijscholen

Continu bijscholen

Door continue bijscholing voeren wij gesprekken op elk niveau.

Geen strak script​

Echte gesprekken

Geen vast script, wel échte gesprekken die leiden tot kwalitatieve afspraken.

Ruler triangle regular wit

Focus op kwaliteit

Alle afspraken worden beluisterd om de kwaliteit te evalueren en te waarborgen.

Wat onze klanten zeggen

Als gespecialiseerd lead generatie bureau werken we voor bedrijven uit heel uiteenlopende branches. Ze hebben allemaal dezelfde doelstelling: het realiseren van meer omzet. Wij voorzien ze middels telefonische acquisitie van kwalitatieve leads om deze omzet te realiseren. Lees hieronder hoe zij onze samenwerking ervaren en wat onze service hen heeft opgeleverd.

"Door de samenwerking met NLmatch kunnen onze accountmanagers doen waar ze goed in zijn: bij potentiële klanten aan tafel zitten zonder telefonische acquisitie en administratie".​
"Koud bellen (acquisitie) is een expertise op zich. Een continue focus is hierbij erg belangrijk. Het inschakelen van NLmatch biedt ons salesteam de gelegenheid het beste uit zichzelf te laten halen aan tafel bij de prospect in plaats van tijd en energie te verbranden in het voortraject".
“NLmatch is als geen ander in staat om te denken vanuit de personen die ze bellen. Daarom lukt het hen tot nu toe als enige afspraken voor ons te maken in het lastig te benaderen hoge marktsegment”.
Envelope regular oranje

info@nlmatch.nl

Phone regular oranje

078 7503000

Laat ons doen waar we goed in zijn

Zelf ervaren wat de voordelen zijn van onze B2B lead generatie diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

Zo krijgen wij jou bij de juiste mensen aan tafel

Professioneel, accuraat en altijd gericht op het best mogelijke eindresultaat. Ons ervaren team van telemarketeers werkt als een verlengstuk van je organisatie. Wij ontzorgen je compleet met het maken van goed gekwalificeerde afspraken. Ben je benieuwd hoe wij als B2B leadgeneratie bureau voor jou aan de slag gaan? Lees dan meer over onze manier van werken. 

Animatievideo werkwijze NLmatch
Video afspelen

Bekijk de bovenstaande animatievideo en ontdek hoe wij te werk gaan.