Wat onze klanten zeggen

Lees hoe een aantal van onze klanten de samenwerking met ons ervaren en wat het hen heeft opgeleverd. ​

Wij werken voor bedrijven uit heel uiteenlopende branches. Ze hebben allemaal dezelfde doelstelling: het realiseren van kwalitatieve afspraken. Onderstaand kun je van een aantal van onze klanten lezen hoe zij de samenwerking met ons ervaren en wat het hen heeft opgeleverd. ​

Logo Centric
Logo Vendor
Klantcase T-Mobile
Klantcase ATAG
Klantcase Centric

Een betrouwbare partner die afspraken levert waar je omzet uithaalt

NLmatch kan kwantiteit leveren, maar heeft daarbij kwaliteit hoog in het vaandel staan

Na een jarenlange focus op de overheidsmarkt waar Centric één van de grotere spelers is, werd het tijd om de HR & Payroll-oplossing ‘Motion’ (terug) op de kaart te zetten in de zakelijke markt. Léon Commu, Sales Manager bij Centric, stond samen met zijn team voor de uitdagende taak om vanuit vrijwel niets de profit markt te veroveren. Hij zocht naar manieren om de capaciteit van zijn eigen team uit te breiden om meer afspraken te kunnen maken met potentiële klanten en de impact van zijn marktbewerking te vergroten. Na gesprekken en tests met diverse B2B telemarketingbureaus, kwam hij uiteindelijk uit bij NLmatch, een betrouwbare partner die kwantiteit kan leveren, maar daarbij kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Whitepaper Telefonisch leads genereren​
"Door de samenwerking met NLmatch kunnen onze accountmanagers doen waar ze goed in zijn: bij potentiële klanten aan tafel zitten zonder telefonische acquisitie en administratie".​
"Koud bellen (acquisitie) is een expertise op zich. Een continue focus is hierbij erg belangrijk. Het inschakelen van NLmatch biedt ons salesteam de gelegenheid het beste uit zichzelf te laten halen aan tafel bij de prospect in plaats van tijd en energie te verbranden in het voortraject".
“NLmatch is als geen ander in staat om te denken vanuit de personen die ze bellen. Daarom lukt het hen tot nu toe als enige afspraken voor ons te maken in het lastig te benaderen hoge marktsegment”.
Envelope regular oranje

E-mail

info@nlmatch.nl

Phone regular oranje

Telefoon

078 7503000

Vraag een pilot aan

Wil je graag de mogelijkheden van leadgeneratie ontdekken voor jouw bedrijf? Meld je dan aan voor onze pilot en ervaar zelf de voordelen.

Hoe zet je B2B telemarketing succesvol in om leads te genereren?

Telemarketing is een beproefde methode om leads te genereren, mits succesvol uitgevoerd. Maar hoe pak je dat goed aan? ​

Vraag het whitepaper Telefonisch leads genereren aan en lees hoe je als bedrijf in 7 stappen succesvol B2B telemarketing kunt inzetten om leads te genereren.