Goede gesprekken op het juiste niveau

Sinds 2004 voorziet NLmatch uiteenlopende Nederlandse en Belgische bedrijven van een continue stroom van gekwalificeerde afspraken.

B2B Telemarketing NLmatch Bart van Heijningen

NLmatch

Sinds 2004 verzorgt NLmatch de B2B telemarketing voor uiteenlopende Nederlandse en Belgische bedrijven en voorziet hen van een continue stroom aan gekwalificeerde afspraken. Wij zijn met name actief in de branches telecom, ICT, techniek, verzekeringen, HR, financiële en facilitaire dienstverlening, software en marketing. Vanuit onze kantoren in Dordrecht en Fuengirola, Spanje dragen wij met een vast team van 40 mensen bij aan de efficiëntie én de omzet van bedrijven. 

Het team

De teams in Nederland en Spanje bestaan uit ervaren en goed opgeleide Nederlandse en Belgische medewerkers met minimaal MBO+ niveau, die op management en directieniveau een gesprek kunnen voeren. Als zij onze kritische selectieprocedure goed doorlopen, worden ze vanaf dat moment continue begeleid en getraind door een speciaal daarvoor aangestelde trainer. Bart van Heijningen, oprichter en eigenaar van NLmatch: “Als werkgever kun je veel doen om een goede werkomgeving te creëren, maar uiteindelijk zijn het je medewerkers die het verschil voor je klanten gaan maken. Zij voelen aan waar de openingen zitten in gesprekken, staan open voor input en feedback van onze klanten en zijn uiteindelijk bepalend voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Onderstaand stellen we een paar van onze toppers aan je voor”.

NLmatch B2B Telemarketing
NLmatch B2B Telemarketing

Jolien

Jolien was een van de eerste medewerkers in Spanje. “Ik ben enkele jaren geleden naar Spanje vertrokken en was heel blij toen ik als callcenter agent bij NLmatch aan de slag kon. Fijne collega’s, een transparante, betrokken werkgever en leuke klanten. Het mooie van dit werk is dat je met veel verschillende onderwerpen in aanraking komt, waar je van alles over leert. We zitten bij NLmatch gelukkig niet vast aan strakke scripts. Je krijgt veel vrijheid om een invulling te vinden die voor jou past én succesvol is voor de klant. Wat voor mij goed werkt, is het stellen van open vragen – stiltes niet te snel zelf invullen. Op die manier komen gesprekken veel makkelijker op gang en krijg je dingen te horen die anders niet gezegd zouden worden. Mijn levensmotto? Trek iets positiefs aan, dat past altijd!”.

NLmatch B2B Telemarketing

Marjan

Energiek, leergierig, vasthoudend en met een frisse dosis humor. Dat is Marjan ten voeten uit. “Ik ben ooit in het vak van call agent gerold omdat ik het echt leuk vind om afspraken te maken en op die manier concreet resultaat te boeken. We werken hier met een vaste groep medewerkers die elkaar goed kennen en op elkaar zijn ingespeeld. De afwisselende campagnes waar we voor bellen zijn voor mij een manier om mijzelf te blijven ontwikkelen en telkens weer nieuwe dingen te leren. Alles wat je hebt geleerd aan gesprekstechnieken, klanttypen en dergelijke op zo’n manier inzetten dat je bij een initieel ‘nee’ uiteindelijk toch een ‘ja’ krijgt. Waar ik van geniet? Leuke acties zoals een battle die we ooit met een klant hebben gehad. Daarbij zaten zes mensen van ons tegen zes mensen van hen tegenover elkaar te bellen om te kijken wie de meeste afspraken kon maken. Was natuurlijk extra leuk dat ik als winnaar uit de bus kwam.”

Vacature callcenter medewerker B2B

Joop

Joop heeft een achtergrond in de financiële dienstverlening. Naast zijn werkzaamheden bij NLmatch geeft hij beleggingsadvies en is hij voorzitter van het ondernemersnetwerk BNI. “Ik heb wat betreft mijn telemarketingactiviteiten diverse werkgevers gehad, maar heb bij NLmatch echt mijn plek gevonden. De professionele aanpak, de grote, mooie bedrijven waar we voor mogen bellen. Dat past helemaal bij mij. Wat ik ook fijn vind, is dat er bij het verdelen van de campagnes wordt gekeken wat bij je past. Het is veel eenvoudiger om afspraken te maken voor opdrachtgevers waar je affiniteit mee hebt. Ik ben zo’n type van ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’, maar ga wel recht op mijn doel af. Het blijft een heerlijk gevoel om die afspraak te scoren, of dat nu voor een klant van NLmatch is, of voor mijn eigen bedrijf”.

Het resultaat

Bart: “Het beste bewijs voor het resultaat dat we leveren is tevreden klanten".

“Dit zie je terug in spontane acties van opdrachtgevers die een barista sturen om een dag heerlijke koffie voor ons te zetten of een smoothie bar regelen voor een extra boost. Ook krijgen we regelmatig taarten geleverd omdat klanten op basis van door ons gemaakte afspraken mooie deals hebben kunnen sluiten. En dat is natuurlijk waar het uiteindelijk allemaal om draait en waar we jou ook graag bij willen helpen”.

"Ik heb in mijn jaren als verkoper bij heel wat telemarketingbureaus in de keuken mogen kijken, maar wat je bij NLmatch ziet, is gewoon echt Champions League".
"Door de samenwerking met NLmatch kunnen onze accountmanagers doen waar ze goed in zijn: bij potentiële klanten aan tafel zitten zonder telefonische acquisitie en administratie".​
“NLmatch is als geen ander in staat om te denken vanuit de personen die ze bellen. Daarom lukt het hen tot nu toe als enige afspraken voor ons te maken in het lastig te benaderen hoge marktsegment”.

Waarom NLmatch?

Bij NLmatch houden wij ons al meer dan 15 jaar bezig met B2B telemarketing voor diverse Nederlandse en Belgische bedrijven. Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem contact met ons op!

Vast personeel
Vast personeel​

Wij werken met vast personeel. Dus geen studenten, zzp-ers en uitzendkrachten.​​​

Ruime ervaring​
Ruime ervaring

Wij hebben ruime ervaring. Sinds 2004 houden wij ons bezig met B2B telemarketing.​​​

Continu bijscholen
Continu bijscholen​​

Wij scholen ons continu bij zodat wij op elk niveau gesprekken kunnen voeren.​​​

Geen strak script​
Geen strak script​​

Wij houden niet teveel vast aan een strak script, maar voeren echte gesprekken.​​

Focus op kwaliteit​
Focus op kwaliteit​

Alle afspraken worden teruggeluisterd om de kwaliteit te meten en te borgen.

Phone regular oranje
Heb je een vraag?

Heb je vragen over onze aanpak? Neem contact met ons op. We horen graag van je!