Whitepaper Telefonisch leads genereren

Telemarketing is een beproefde methode om leads te genereren, mits succesvol uitgevoerd. Maar hoe pak je dat goed aan? ​

Whitepaper Telefonisch leads genereren​

Hoe zet je zakelijke telemarketing succesvol in?

Vraag het whitepaper 'Telefonisch leads genereren' aan en lees hoe je als bedrijf in 7 stappen succesvol B2B Telemarketing kunt inzetten om leads te genereren

Vul het onderstaande formulier in om het whitepaper aan te vragen.

NLmatch B2B Telemarketing
Video afspelen

Bekijk onze bedrijfsfilm en maak kennis met NLmatch.

Daarom kiezen bedrijven voor NLmatch

Wij maken commerciële afspraken voor accountmanagers bij bedrijven in Nederland.

Alle afspraken voldoen aan de vooraf met de klant vastgestelde voorwaarden.

Onze focus op B2B en jarenlange ervaring zijn de basis voor een hoge productiviteit.

Zo krijgen wij jou bij de juiste mensen aan tafel

Wil je dat meer bedrijven kennismaken met jouw producten en/of diensten, maar heb je niet voldoende capaciteit? Heeft jouw salesteam niet de juiste kennis en kunde of ontbreekt het hen simpelweg aan motivatie voor het ‘koud bellen’ van potentiële klanten? Laat ons dan doen waar wij goed in zijn en laat je accountmanagers bedrijven bezoeken. Het telefonisch benaderen van nieuwe klanten lijkt zo eenvoudig, maar is een vak apart. Bespaar jezelf en je collega’s tijd (en wellicht zelfs ergernis) en krijg gegarandeerd goed gekwalificeerde afspraken op een presenteerblaadje aangeboden.

Waarom NLmatch

Bij NLmatch houden wij ons al meer dan 15 jaar bezig met B2B telemarketing voor Nederlandse bedrijven. Wij maken commerciële afspraken voor onze klanten en zorgen dat ze aan tafel komen bij de bedrijven uit hun doelgroep, met het juiste niveau contactpersoon. Wij werken met een vast team van ervaren en goed opgeleide medewerkers met minimaal MBO+ niveau. Zij worden continue bijgeschoold en begeleid, zodat zij op elk niveau gesprekken kunnen voeren. Daarnaast bepalen we samen met de klant de voorwaarden waaraan een afspraak moet voldoen. Iedere afspraak wordt teruggeluisterd door de teamleider die vaststelt of aan de gestelde voorwaarden wordt voldaan.

Ben je benieuwd naar onze succesvolle aanpak? Lees dan meer over onze manier van werken.

Wat onze klanten zeggen

Wij werken voor bedrijven uit heel uiteenlopende branches. Ze hebben allemaal dezelfde doelstelling: het realiseren van kwalitatieve afspraken. Onderstaand kun je van een aantal van onze klanten lezen hoe zij de samenwerking met ons ervaren en wat het hen heeft opgeleverd.

"Ik heb in mijn jaren als verkoper bij heel wat telemarketingbureaus in de keuken mogen kijken, maar wat je bij NLmatch ziet, is gewoon echt Champions League".
"Door de samenwerking met NLmatch kunnen onze accountmanagers doen waar ze goed in zijn: bij potentiële klanten aan tafel zitten zonder telefonische acquisitie en administratie".​
"Door de goede samenwerking contacteren we de juiste organisaties op het juiste moment en leren we van de inzichten die we opdoen in het belproces en de analyses we maken".
Klantcase T-Mobile

Afspraken realiseren in het hoge segment

NLmatch krijgt het voor elkaar

T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, is een van de grootste aanbieders van telecom: mobiel en vast internet, interactieve TV en vast bellen. Vera Bolleboom-Hoogendijk is er Senior Marketing Manager voor de zakelijke markt. Zij was op zoek naar een telemarketingbureau met veel kennis van IT en dienstverlening omdat dit de enige manier is om beslissers uit het hogere segment te interesseren voor het T-Mobile aanbod. Wat begon als een pilot is uitgegroeid tot een vaste samenwerking waarbij NLmatch zowel de proposities van Tele2 als T-Mobile voor haar rekening neemt. Iets wat nog nooit eerder was voorgekomen.

NLmatch B2B Telemarketing

Goede gesprekken op het juiste niveau

Sinds 2004 verzorgt NLmatch de B2B telemarketing voor uiteenlopende Nederlandse bedrijven en voorziet hen van een continue stroom van gekwalificeerde afspraken.

Wij zijn met name actief in de branches telecom, ICT, techniek, verzekeringen, HR, financiële en facilitaire dienstverlening, software en marketing. Vanuit onze kantoren in Dordrecht en Fuengirola, Spanje dragen wij met een vast team van 40 mensen bij aan de efficiëntie én de omzet van bedrijven. 

Vast personeel

Vast personeel

Wij werken met vast personeel. Dus geen studenten, zzp-ers en uitzendkrachten.​​

Ruime ervaring​

Ruime ervaring

Wij hebben ruime ervaring. Sinds 2004 houden wij ons bezig met B2B telemarketing.​​

Continu bijscholen

Continu bijscholen​

Wij scholen ons continu bij zodat wij op elk niveau gesprekken kunnen voeren.​​

Geen strak script​

Geen strak script​

Wij houden niet teveel vast aan een strak script, maar voeren echte gesprekken.​

Focus op kwaliteit​

Focus op kwaliteit

Alle afspraken worden teruggeluisterd om de kwaliteit te meten en borgen.​​​

Lees meer over NLmatch

Lees meer over NLmatch

Dé B2B telemarketing specialist voor afspraken waar je omzet uit kunt halen.

Heb je een vraag?

Heb je vragen over onze aanpak, tarieven, ervaring in specifieke branches, of hoe wij campagnes voor je kunnen ondersteunen? Neem gerust contact op!