Klantcase
Vendor

“Met behulp van NLmatch hebben we een aantal mooie new business klanten aan onze klantenbase toegevoegd”.

Een partner die ons ontzorgt én nieuwe klanten aanbrengt

Vendor ontwikkelt en produceert een totaalpakket van onder meer slimme handdoek- en toiletrolautomaten, zeepdispensers, luchtverfrissingssystemen en toiletbrilreinigers. Annelieke de Pooter, Manager Marketing & Innovatie, vertelt hoe NLmatch goed gekwalificeerde bezoekafspraken bij prospects voor hen regelt waar de accountmanager de toegevoegde waarde van Vendor kan bespreken.

Koud bellen is een vak apart

Annelieke: “Koud bellen (acquisitie) is een expertise op zich. Een continue focus is hierbij erg belangrijk. Het inschakelen van een extern callcenter biedt ons salesteam de gelegenheid het beste uit zichzelf te laten halen aan tafel bij de prospect in plaats van tijd en energie te verbranden in het voortraject. Als prettige spin-off merken we daarnaast dat het helpt onze naamsbekendheid te verhogen én het motiveert het salesteam extra doordat zij zich gesteund voelen bij de uitvoering van hun werkzaamheden.

“Met behulp van NLmatch hebben we een aantal mooie new business klanten aan onze klantenbase toegevoegd”.

Professioneel, accuraat en altijd gericht op resultaat

Vanuit een pilot met twee telemarketing bureaus, kwam NLmatch als beste match met Vendor uit de bus. De werkwijze van NLmatch spreekt ons enorm aan: professioneel, accuraat en altijd gericht op het best mogelijke eindresultaat. Het belangrijkste is dat we kwalitatief goede afspraken ontvangen. Zo hebben we verschillende criteria waaraan een afspraak moet voldoen. Nadat de afspraak door de agent is gemaakt, wordt het gesprek nageluisterd door een supervisor die checkt of de afspraak aan alle criteria voldoet. Tijd is kostbaar en we willen uiteraard voorkomen dat accountmanagers hun tijd steken in matige afspraken.

Samenwerking met data intelligence bureau

Vendor is een partnership aangegaan met NLmatch. De lijnen zijn kort en de communicatie is goed. Op het moment dat wij extra focus op bepaalde campagnes willen leggen, pakt NLmatch dit snel en adequaat op. Onmisbaar voor ons is dat NLmatch begrijpt hoe belangrijk het is om nauw samen te werken met ons data intelligence bureau (Sizo). Door een goede samenwerking contacteren we de juiste organisaties op het juiste moment en leren we voortdurend van de inzichten die we gezamenlijk opdoen in het (bel-)proces en door de analyses we voor- en achteraf met elkaar maken.

“De werkwijze van NLmatch spreekt ons enorm aan: professioneel, accuraat en altijd gericht op het best mogelijke eindresultaat”.

Ontzorging én nieuwe business

NLmatch ontzorgt ons. De agents maken afspraken voor onze accountmanagers, maar NLmatch zorgt ook dat vanuit hun systeem de afspraakbevestiging wordt verstuurd en dat de afspraak in de online agenda van de desbetreffende accountmanager wordt gezet. Met behulp van NLmatch hebben we een aantal mooie new business klanten aan onze klantenbase toegevoegd”.

Annelieke de Pooter

Annelieke de Pooter

Manager Marketing & Innovatie, Vendor

Annelieke de Pooter

Annelieke de Pooter

Manager Marketing & Innovatie, Vendor

Wat andere klanten zeggen

Wij werken voor bedrijven uit heel uiteenlopende branches. Ze hebben allemaal dezelfde doelstelling: het realiseren van kwalitatieve afspraken. Onderstaand kun je van een aantal andere klanten lezen hoe zij de samenwerking met ons ervaren en wat het hen heeft opgeleverd.

"Door de samenwerking met NLmatch kunnen onze accountmanagers doen waar ze goed in zijn: bij potentiële klanten aan tafel zitten zonder telefonische acquisitie en administratie".​
“NLmatch is als geen ander in staat om te denken vanuit de personen die ze bellen. Daarom lukt het hen tot nu toe als enige afspraken voor ons te maken in het lastig te benaderen hoge marktsegment”.
"Ik heb in mijn jaren als verkoper bij heel wat telemarketingbureaus in de keuken mogen kijken, maar wat je bij NLmatch ziet, is gewoon echt Champions League".
Envelope regular oranje

E-mail

info@nlmatch.nl

Phone regular oranje

Telefoon

078 7503000

Vraag een pilot aan

Wil je graag de mogelijkheden van leadgeneratie ontdekken voor jouw bedrijf? Meld je dan aan voor onze pilot en ervaar zelf de voordelen.

Hoe zet je B2B telemarketing succesvol in om leads te genereren?

Telemarketing is een beproefde methode om leads te genereren, mits succesvol uitgevoerd. Maar hoe pak je dat goed aan? ​

Vraag het whitepaper Telefonisch leads genereren aan en lees hoe je als bedrijf in 7 stappen succesvol B2B telemarketing kunt inzetten om leads te genereren.